top of page

2018

HABITATGE UNIFAMILIAR AÏLLAT

SANT CUGAT DEL VALLÈS

 

 

El projecte planteja la construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat, amb piscina exterior. 

Interiorment l’habitatge s’organitza en cinc nivells diferents, amb una relació entre ells de mitges plantes d’alçada, per tal de facilitar la connexió visual entre les diferents àrees de l’habitatge.

Les façanes es resolen amb obra vista manual en la planta baixa i aplacats de pedra natural en els volums de planta primera. Els elements practicables seran d’alumini lacat, amb persianes orientables, revestint-se alguns panys de parets dintre finestres amb plaques tipus “Trespa” de color.

Els ampits seran ceràmics en les façanes d’obra vista, i en les façanes aplacades amb pedra natural els ampits i capçats seran de pedra natural.

Les cobertes seran planes invertides amb acabat de graves, excepte en la terrassa exterior de la planta superior on s’ubiquen els quatre dormitoris, que es farà una part amb paviment flotant de terratzo.

La urbanització exterior es resol amb paviment de llosa o llamborda artificial tipus “Breinco”, i murs de formigó vist en les contencions de terres, tant interiors com en la part baixa massissa de la tanca de carrer. La part superior serà metàl·lica calada.

 

 

autors:

Jaume Riba, arquitecte

Pep Riba, arquitecte tècnic

 

 

2018-04-04-PHOTO-00000174.jpg
2018-04-04-PHOTO-00000173.jpg
2018-04-04-PHOTO-00000175.jpg
bottom of page