2003

CENTRE D'EDUCACIÓ INFANTIL

Z.A.L BARCELONA

 

El projecte s’emplaça dins el recinte del Z.A.L. –Zona d’Activitats Logístiques del Port de Barcelona, en la Zona Franca de Barcelona, que pertany al Districte de Sants-Montjuïc.

 

L’edifici del Service Center es troba situat al carrer d’entrada al recinte Avinguda dels Ports d’Europa, que discorre vorejant el riu Llobregat.

 

Els locals que es proposen adequar en el projecte són els locals 8 i 10. Aquests locals es situen en la planta de la Galeria Comercial i es comuniquen per unes escales interiors amb els corresponents locals en la planta Soterrani.

 

Aquests locals formen part del conjunt de locals que configuren la planta de la Galeria Comercial, i és on es situen diferents establiments que donen servei a tota la zona d’influència de la Z.A.L.

 

El local 8, en la planta de la Galeria Comercial, té una superfície construïda de 64 m2. L’accés es realitza des del Hall central de la planta de la Galeria Comercial i disposa d’una escala interior que comunica amb un local i magatzem situat en la planta soterrani, que té una superfície construïda de 59 m2.

 

El local 10, situat en la cantonada de l’edifici, no té accés directe des del Hall central. S’accedeix a través d’un passadís que és el recorregut d’emergència de l’edifici. Al final del passadís es troba el local 10, amb una superfície construïda de 242 m2. El local corresponent en la planta soterrani té una superfície construïda de 164 m2. Aquests locals no es comuniquen directament amb una escala interior privada, cal utilitzar les escales exteriors generals.

 

 

col.laboradors:

Jaume Riba, arquitecte

Fina Aymerich, arquitecte

Pep Riba, arquitecte tècnic