top of page

2003

CENTRE D'EDUCACIÓ INFANTIL MERCABARNA BARCELONA

En el centre que es proposa es distingeixen les següents zones:

 

L’àrea d’entrada i de recepció formada per un vestíbul entorn al qual s’organitzen les dependències d’ús més extraescolar: la recepció, un despatx de direcció i un lavabo per visites adaptat per minusvàlids.

 

La zona de personal educatiu, formada per una sala de professors amb vistes sobre l’àrea polivalent del centre.

 

Les aules, sis en total, orientades a sud i amb sortida al pati exterior.

 

Aula de P-O, amb capacitat per 8 alumnes de 0 anys; disposa de biberoneria, un canviador i un espai pel descans tancat i visible des de l’aula.

    

Aules de P1, amb capacitat per 13 nens d’1 any; les tres aules disposen de canviador i lavabo, amb dos inodors i un rentamans col·lectiu, i un espai multifuncional, destinat a dormitori i a altres activitats que no requereixin mobiliari característic d’una aula. També

 

Aules de P-2, amb capacitat per a 20 alumnes de 2 anys; les dues aules disposen de canviador i lavabo, amb dos inodors i un rentamans col·lectiu.

 

La sala polivalent, destinada a activitats diverses com la psicomotricitat, el menjador general,... amb un magatzem per a material.

 

La zona de cuina i serveis complementaris, amb accés directe des de l’exterior, està format per: l’office i el safareig. En aquest projecte no es necessita cuina per a elaboració i preparació del menjar, atès que el menjar es portarà fet per un servei de catering, per això només es proposa un office.

 

Els exteriors constituïts bàsicament pel pati interior de joc, amb accés directe des de les aules

 

arquitectes:

Jaume Riba, arquitecte

Fina Aymerich, arquitecte

col.laboradors:

Pep Riba, arquitecte tècnic

 

 

 

 

 

bottom of page