top of page

1992

HABITAGE UNIFAMILAR AÏLLAT

IGUALADA (Barcelona)

 

 

L'habitatge s'articula a través de dos nucli de comunicació; el primer es desenvolupa en planta baixa i planta soterrani. En planta baixa es dóna lloc a l'accés de l'habitatge i comunica la façana principal amb la posterior. El segon inclou el vestíbul, l'escala i el distribuidor general de les diferents habitacions i un petit jardí interior.

 

La planta soterrani està formada per una gran sala de jocs, aula de música, bany, safareig i una petita habitació pel servei. També hi trobem el celler i les dependències del traster i el rebost. Aquí també s'ubicarà la cambra d'instal.lacions i els dipòsits d'aigua i de combustible.

 

En planta baixa es situen cuina, menjador i sala amb obertura a façana posterior. Garatge i serveis formen el cos que dóna a façana principal.

 

En planta primera es situen cuina, menjador i sala amb obertura a façana posterior. Garatge i serveis formen el cos que dóna a façana principal.

 

En planta primera es situen les habitacions: l'habitació principal amb complet, gimnàs i un petit estudi a cara posterior i les habitacions dels fills (tres habitacions dobles), amb cambra de bany i vestidor amb obertures  a façana principal.

Tots els banys són interiors i disposaran de ventilació forçada.

 

L'espai que resta entre l'edificació i el líimit de la tanca posterior del solar l'ocupa els accessos, el jardí privat, la piscina i els annexos a la mateixa.

 

 

autor:

Jaume Riba, arquitecte

col·laboradors:

Pep Riba, arquitecte tècnic

 

bottom of page