2002

REFORMA I REHABILITACIÓ D'EDIFICI PLURIFAMILIAR ENTRE MITGERES

IGUALADA (Barcelona)

La planta baixa es destina als diferents accessos, ocupant-se l’edificació pel garatge i per un local independent. El garatge es distribueix en un de comú i tres més tancats, individuals.

 

La planta primera i segona es destinen a set habitatges en cadascuna d’elles, la majoria de tipus “Loft”. La planta sotacoberta es destina a locals-trasters no habitables, i vinculats als habitatges de la planta inferior, amb accés independent des d’espais comuns.

 

Els accessos es volen resoldre a través de diferents recorreguts, a  vegades descoberts (corredor est de planta baixa, pati central de planta primera i passeres de planta segona), a vegades protegits (porxo de planta baixa, escala, galeries i ascensor), conformant una xarxa de circulacions al voltant del pati d’illa.

 

Els habitatges projectats es composen d’una peça unitària que engloba la sala, el menjador, la cuina i accés, amb obertura i ventilació a dues façanes; un bloc de serveis compartimentats on es situen el bany i el safareig i una habitació principal amb obertures i ventilació a la cara nord

 

 

 

 

autors:

Jaume Riba, arquitecte

Fina Aymerich, arquitecta

col.laboradors:

Pep Riba, arquitecte tècnic